Bloemenwinkel

Op zoek naar een origineel bedankje, hartelijk gebaar of spontane verrassing voor je klant? Een bos bloemen gemaakt van re-board is altijd een schot in de roos. Water geven is niet nodig, dit boeket staat zo lang als jij wilt. Mét bloeigarantie!

Zeg het met bloemen

Rozen, lelies, tulpen om je liefde voor je klant te tonen… Of krijgt je prikkelbare collega een cactus? Voor maar liefst tien prachtige bloemsoorten hebben we templates voor je klaargezet.

Geprint op re-board

Re-board® is een extreem licht, oersterk en 100% recyclebaar karton met een duurzame look and feel. Het materiaal is geschikt voor vele binnen toepassingen, met name door het geringe gewicht en de extreme stevigheid.

  

>> scroll verder voor richtprijzen en template downloads.

Richtprijzen*

Exclusief BTW.

De prijzen zijn indicatief. Vraag altijd eerst een offerte op voor de definitieve prijs. Deze is mede afhankelijk van de gekozen template/design, het aantal, gewenste afleveradres en levertermijn.

Richtprijzen per stuk (excl. BTW) bij afname van:

    1 st : € 55,00 per stuk excl. BTW
    5 st : € 17,50 per stuk excl. BTW
  10 st : € 13,00 per stuk excl. BTW
  25 st : € 12,00 per stuk excl. BTW
  50 st : € 11,50 per stuk excl. BTW
100 st : € 11,00 per stuk excl. BTW
250 st : € 10,50 per stuk excl. BTW
500 st : €   9,50 per stuk excl. BTW

Download de templates hieronder:

Zeg het met bloemen: rozen, lelies, tulpen om je liefde voor je klant te tonen… Of krijgt je prikkelbare collega een cactus? Voor maar liefst tien prachtige bloemsoorten hebben we templates voor je klaargezet.

Klik op de afbeelding om de template te downloaden.