+31 (0)15 - 799 7003 info@attentives.nl
Selecteer een pagina

Logistiek & Distributie

Om klanten optimaal te kunnen bedienen op gebied van logistiek en distributie werkt Attentives® samen met regionale en internationale partners. Hieronder tref je de belangrijkste logistieke diensten aan die Attentives® kan verzorgen en beheren. 

Pakketten versturen

Voor ieder project de juiste oplossing om pakketten te versturen over de wereld. Desgewenst met de benodigde douane formaliteiten voor bijvoorbeeld het versturen van pakketten naar het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zwitserland en landen buiten Europa.

Partijpost

Brieven, flyers, magazines, brievenbuspakjes of pakketten versturen met partijpost via PostNL is een betrouwbare en snelle methode voor bijvoorbeeld een mailing. Uiteraard wordt conform AVG gewerkt.

Pallets versturen

Binnen en buiten Europa verzorgen we ook pallet transport tegen aantrekkelijke tarieven. Ook als het even wat sneller moet dan gebruikelijk, kunnen we oplossingen bieden.

Op- en overslag

Om zendingen te splitsen, distribueren of voor opslag gedurende korte of langere tijd. Periodieke contracten en maatwerk is mogelijk.

Voorraadbeheer

Voor het opslaan van marketing materialen kunnen we fysieke opslag aanbieden. Veilig, snel en efficient. Tegen maandelijkse kosten, kunnen wij het volledige voorraad beheer verzorgen.

Import & Export

Met een professionele agent in Shanghai, die Europa goed kent, is het mogelijk om in China bij de beste fabrieken mooie marketing materialen te importeren. Desgewenst kunnen we deze verder distribueren of exporten naar iedere gewenste locatie op de wereld.