+31 (0)15 - 799 7003 info@attentives.nl
Selecteer een pagina

Cloudoplossingen

Ontdek de cloudoplossingen van Attentives® die je veel tijd en geld kunnen besparen. Alle processen en modules zijn erop ingericht om voor iedere type organisatie zo efficient, veilig en resultaatgericht te werken. Hieronder zie je enkele voorbeelden van bestaande modules. Alle modules kunnen aangepast worden op de processen in jouw organisatie.

 

Attentives® shop modules

Adressenmodule

Wil je je klanten, medewerkers of zakelijke relaties een leuke attentie sturen, maar vraag je liever niet om persoonlijke adresgegevens?

Dan biedt de adressen module van Attentives dé oplossing.

Tip: op deze manier kun je eenvoudig een leuke attentie sturen naar deelnemers van een webinar of online bijeenkomst. Eenvoudig en snel!

Cadeau keuze module

Wil je je medewerkers verrassen met een mooi cadeau dat zij zelf kunnen kiezen uit een vooraf samengestelde selectie?

Dan biedt de cadeau keuze module van Attentives dé oplossing.

Tip: op deze manier kun je ook eenvoudig een nauwkeurige voorselectie maken waardoor je efficiënt en kostenbesparend cadeaus kunt inkopen.

 

Shopmodule

Wil je marketing materialen, zoals promotie artikelen, drukwerk en geschenken in één shop beschikbaar stellen in je organisatie?

Dan is de shopmodule dé oplossing.

Tip: je hoeft niet voor alle artikelen voorraad te bestellen. Veel artikelen kunnen ook op bestelling in enkele werkdagen geleverd worden.

Inventarisatie module

Wil je verschillende afdelingen of locaties laten ‘inschrijven’ om gezamenlijk marketing materialen in te kopen en dus inkoopvoordeel te realiseren?

Dan biedt de inventarisatie module van Attentives dé kostenbesparende oplossing.

Tip: wil je voorraad inkopen en vooraf weten hoeveel stuks een afdeling of locatie nodig heeft? Ook dan kun je gebruik maken van de inventarisatie module.

Wil je een demo of advies afspraak maken?

Neem dan contact op met Attentives® om de mogelijkheden te bespreken. In veel gevallen is de module gratis in combinatie met een project of productieopdracht.