Attentives® biedt meer dan alleen marketingmaterialen.

Optimaliseer je marketing-doelstellingen met onze aanvullende diensten.

Naast het leveren van hoogwaardige marketingmaterialen, bieden we ook een aantal aanvullende diensten aan. Deze extra services zijn erop gericht om gemak en kostenefficientie te bieden, zodat jij je volledig kunt richten op de marketing van je merk of bedrijf.

Aanvullende diensten

Grafisch vormgeven

Wil je een vrijblijvend ontwerp laten maken van een product? Heeft jouw eigen grafisch vormgever even geen capaciteit om artwork aan te leveren voor een productie? Dan helpt Attentives® je graag met onze eigen grafisch vormgevers. We rekenen hiervoor een schappelijk uurtarief en zorgen dat jouw merkidentiteit wordt gewaarborgd. Lees meer

Logistiek & distributie

Attentives® biedt klanten de mogelijkheid om marketingmaterialen op voorraad te houden, te distribueren naar verschillende locaties en zelfs te exporteren naar landen over de wereld.

Inpakwerkzaamheden

Attentives® is de ideale partner voor handling- en assemblagewerkzaamheden op gebied van marketingmaterialen. Hierbij een kleine greep uit de werkzaamheden die we verzorgen:

  • inpakken van geschenkpakketten
  • inpakken van POS pakketten
  • ompakken van artikelen
  • artikelen sorteren
  • verzendklaar maken van brievenbusdoosjes met inhoud
  • artikelen voorzien van verzendlabels voor distributie
  • artikelen ompakken in eigen doosjes
  • artikelen voorzien van bescherming en verpakken voor verzending
  • verzendenveloppen voorzien van stickers
  • en veel meer…
Corporate BrandHub

Één online hub om je marketing materialen en cadeaus centraal te beheren. Bespaar tijd en kosten met de Corporate Brand Hub (service van Attentives®). Lees meer op: www.CorpBrandHub.com

Brainstorm sessies

We organiseren graag brainstormsessies, waarin we op creatieve wijze nieuwe ideeen bedenken voor marketingmaterialen die jouw campagnes en acties perfect versterken.

Persoonlijk contact is een hele goede manier om relaties en wederzijds vertrouwen op te bouwen. Wanneer je iemand persoonlijk ontmoet, kun je een betere band opbouwen en beter begrijpen wat hij of zij nodig heeft. Dit leidt tot meer tevreden klanten, meer loyaliteit en meer succes voor je bedrijf.

Één online hub om je marketing materialen en cadeaus centraal te beheren.

Corporate Brand Hub, service van Attentives®

Bespaar tijd en kosten met de Corporate Brand Hub (service van Attentives®).

Over de Corporate BrandHub

Jouw ultieme webtool voor moeiteloos beheer van marketingmaterialen.

Welkom bij CorpBrandHub van Attentives®, jouw innovatieve oplossing voor efficiënt beheer van marketingmaterialen. CorpBrandHub is speciaal ontworpen om jouw marketinginspanningen te stroomlijnen met centrale organisatie, realtime voorraadinzage en eenvoudig bestelproces.

Bespaar tijd en moeite met onze gebruiksvriendelijke interface, die zorgt voor een naadloze distributie van materialen naar al je vestigingen. CorpBrandHub garandeert niet alleen gemak, maar ook de consistentie van je huisstijl en corporate identity over alle marketingmaterialen.

Geniet van de voordelen van centrale inkoop met CorpBrandHub: betere prijzen en een uniforme uitstraling van je merk. CorpBrandHub is meer dan een tool; het is een essentiële partner in het efficiënt beheren van je marketingbehoeften.

Stap over op CorpBrandHub en ervaar hoe eenvoudig en effectief het beheer van je marketingmateriaal kan zijn. Beheer, bestel en bespaar – allemaal op één plek. Jouw toekomst in marketingmateriaalbeheer begint hier!