+31 (0)15 - 799 7003 info@attentives.nl
Selecteer een pagina

Attentives® onderscheidt zich in de markt door, naast een compleet assortiment van producten, ook een breed pakket aan diensten en couldoplossingen te bieden. 

 

Diensten

Handling & assemblage

Online shop modules

Logistiek & distributie

Grafische ontwerp

Oplossingen op maat

Een partner die met je mee denkt in oplossingen, waarbij ook gelet wordt op de kosten.

Om snelheid en efficiëntie te kunnen bieden, levert Attentives® betaalbare diensten. Hierdoor ben je verzekerd van gemak en resultaat dat overtreft.

Van Attentives® kun je flexibiliteit en oplossingen verwachten, zodat het volledige traject nauwkeurig in beheer is en conform afspraak wordt geleverd.

Adresmodule

Wil je klanten, medewerkers of zakelijke relaties een leuke attentie sturen, maar vraag je liever niet om persoonlijke adresgegevens? Dan biedt de adressen module van Attentives dé oplossing.

Trends & ideeën

De diensten van Attentives® ontwikkelen mee met de trends in de promotionele markt, zoals het maken van brievenbuspakjes, het versturen per partijpost, het maken van mooie geschenkpakketten en het verpakken van producten in een mooie verpakking.

Handling & assemblage

Werkse! is de ideale partner op het gebied van handlingwerkzaamheden en assemblage, omdat Werkse! beschikt over veel goede medewerkers, professionele materialen en een eigen magazijn.

Advies op maat

Persoonlijk advies staat voorop en Attentives® bewijst dat voor ieder budget leuke oplossingen te vinden zijn, of het nu een kleine of grote oplage is.