Duurzaamheid

Onze verantwoordelijkheid in het bieden van duurzame marketingmaterialen.

Met respect voor mens, cultuur en natuur.
Attentives megafoon 2D

Ons statement

We begrijpen dat je je zorgen maakt over de milieuvervuiling in de promotionele branche. Wij ook. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid serieus en streven we ernaar om je de meest duurzame marketingmaterialen te bieden. Hoewel we er vaak succesvol in zijn, moeten we erkennen dat dit niet altijd haalbaar is.

We zijn eerlijk en transparant over de producten en oplossingen die we leveren. Het is onze taak om de juiste oplossingen van duurzame marketingmaterialen en goed advies te geven, zodat jij altijd een bewuste keuze kunt maken over de impact op het milieu.

Eco-score in onze offertes

Voorbeeld van een offerte van Attentives, waarin bij elk artikel met blaadjes de eco-score wordt aangegeven.

Als je een offerte van Attentives® ontvangt, wordt elk product voorzien van een eco-score van 1 tot 5 groene blaadjes. Hoe meer groene blaadjes, des te duurzamer het product is.

Blaadjes die de eco-rating van een product weergeven.

“Een duurzame gedachte moet vanuit het hart komen.”

Wij zijn trotse partner van treebytree.

Attentives official regreening partner Treebytree

Treebytree plant, in samenwerking met Justdiggit, bomen terug in Afrika. Deze nieuwe bomen kun je met een unieke digitale experience cadeau kan geven aan personeel, klanten en andere relaties. Attentives is sinds december 2022 officieel Regreening Partner van Tree by Tree. Samen kunnen we impact maken!