+31 (0)15 - 799 7003 info@attentives.nl
Selecteer een pagina

Missie

Attentives® biedt betere oplossingen voor bedrijven bij de inkoop van marketingmaterialen, door slim gebruik te maken van een groot netwerk van fabrikanten, importeurs en drukkerijen.

Het is onze missie dat bedrijven goed geadviseerd worden bij de inkoop van marketingmaterialen, waarbij kwaliteit en creativiteit tegen de beste prijs geleverd worden en het belang van de klant vooropgesteld wordt.

Om dit te kunnen realiseren zorgt Attentives® dat klanten, leveranciers en partners eerlijke aandacht krijgen om een langetermijn relatie te bewerkstelligen.

Goede en duidelijke communicatie zorgt ervoor dat het resultaat de verwachtingen overtreft. Met meer dan 20 jaar productkennis en een groot netwerk in Europa en Azië is Attentives® in staat om voor ieder project de mooiste en meest effectieve marketing materialen te verzorgen.

 

“Attention is everything”

Ronald van der Gaag

Ronald van der Gaag

Oprichter / Eigenaar

Ronald van der Gaag

In 2019 ben ik Attentives® gestart met de visie dat klanten beter bediend kunnen worden in de promotionele markt. Met ‘beter’ bedoel ik dat er meer in het belang van de klant gewerkt kan worden. Gewoon net even meer doen, dan wordt verwacht. Er ís namelijk zoveel meer dan alleen stapels catalogi en online webshops met tienduizenden artikelen. In de wereld van Attentives® is goede kwaliteit, op tijd leveren en creatieve oplossingen de standaard.

De naam
Attentives® is een afgeleide van de woorden
attent en attention, omdat alles in marketing draait om aandacht. Met échte aandacht bereik je meer. Hoe beter ik mijn werk doe, des te effectiever de marketing van onze klanten is.

Vertrouwen
Met Attentives® wil ik klanten het vertrouwen bieden dat we altijd alles in het werk stellen om de beste kwaliteit te leveren tegen de beste prijs. Met een groot netwerk van fabrikanten, importeurs en drukkerijen kent Attentives® de weg in en buiten Europa om voor ieder project een gepaste oplossing te bieden.

Productaanbod
Sinds 1998 ben ik actief in de promotionele branche, met een achtergrond in premiums, merchandise en relatiegeschenken. Voor de oprichting van Attentives® ben ik 3 jaar medeverantwoordelijk geweest voor de inkoop van de marketingmaterialen voor Coca-Cola in de Benelux met als doel om kwaliteit en levertijd te waarborgen en besparingen te realiseren door harmonisatie en consolidatie. De diversiteit aan artikelen, zoals premiums, glaswerk, winkeldisplays, win items, point of sale materialen, horeca materialen, drukwerk, duurzame oplossingen en print management, heeft mijn productkennis en ervaring verbreed. Deze kennis heb ik meegenomen in het productaanbod dat Attentives® nu levert. We kunnen in veel sectoren creatieve oplossingen bieden op gebied van marketing materialen en aanvullende diensten.

Goed advies
Als klant moet je op goed advies kunnen vertrouwen, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Dit kan namelijk invloed hebben op het succes van de marketingcampagne. Attentives® begrijpt aan welke kwaliteit een artikel moet voldoen dat past bij het gewenste doel en budget. Attentives® zorgt ervoor dat de prijs altijd marktconform en concurrerend is en dat klanten verantwoord inkopen.

Het belang van onze klanten staat voorop en we (onder)handelen ook namens onze klanten, omdat we inzien dat een partnerschap op deze manier het meest succesvol is. Bovendien geloof ik in lange termijn relaties, zowel met klanten als leveranciers.

Ik hoop dat we veel mooie merken en bedrijven, klein en groot, tot het klantenbestand van Attentives® mogen verwelkomen.

Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Ronald van der Gaag
06-41992233