Ronald van der Gaag

Eigenaar / oprichter

Ik omschrijf mezelf als commercieel, altijd vooruitstrevend om tot de beste oplossing te komen. Met passie voor het vak en enthousiasme in het werk. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en een goede waardering van het bedrijf.

“Succes kun je vermenigvuldigen, door het te delen”.

Onze artikelen leveren een waardevolle bijdrage aan de marketing van onze klanten.

De naam Attentives is ontstaan uit een combinatie van de woorden ‘attent’ en ‘attention’, omdat alles in marketing draait om aandacht. Met échte aandacht bereik je meer, want alles moet van A tot Z kloppen om een succesvolle marketingcampagne te realiseren. Hoe beter wij ons werk doen, des te effectiever de marketing van onze klanten is. Om dit extra te benadrukken hebben wij de slogan “Attention is everything” aan onze merknaam bevestigd.

Ronald: “We willen bewijzen dat klanten erop kunnen vertrouwen dat Attentives altijd alles in het werk stelt om de beste kwaliteit te leveren tegen de beste prijs. Met een netwerk van honderden fabrikanten, importeurs en toeleveranciers kent Attentives de weg in en buiten Europa om voor elke vraag een gepaste en betaalbare oplossing te bieden.”

Onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden ons in de markt door te focussen op de artikelen en zaken waar we écht goed in zijn. Met een achtergrond in premiums en relatiegeschenken is de productkennis in de afgelopen jaren uitgebreid tot een volledig productaanbod voor B2B, Retail en Horeca.

Ronald: “Voordat ik Attentives oprichtte, ben ik 3 jaar medeverantwoordelijk geweest voor de inkoop van de marketingmaterialen voor Coca-Cola in de Benelux met als doel om kwaliteit te waardborgen en besparingen te realiseren. Qua artikelen kun je hierbij denken aan glazen, parasols, kleding, menukaarthouders, winkeldisplays, glorifiers, counter displays, drukwerk, LED signs, dienbladen, rietjes, cups, en zelfs een volledig omgebouwde electrische oldtimer. Naast de premiums en relatiegeschenken heb ik deze ervaring en kennis meegenomen in het productaanbod dat Attentives nu levert. Met dit brede pakket aan marketingproducten is Attentives uniek en onderscheidend in de markt.”

Prijs en kwaliteit

Als klanten moet je op goed advies kunnen vertrouwen, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan die invloed kan hebben op het succes van de marketingcampagne. Daarom werkt Attentives uitsluitend met fabrikanten en importeurs die exact weten aan welke kwaliteit een artikel moet voldoen voor het gewenste doel en budget. Attentives zorgt ervoor dat de prijs altijd marktconform en concurrerend is en dat klanten verantwoord inkopen.

Ronald: “Het belang van onze klanten staat voorop en we (onder)handelen ook namens onze klanten, omdat we inzien dat een partnerschap op deze manier het meest succesvol is. Bovendien werkt het ook nog eens erg prettig.”

Duurzaamheid

Duurzaamheid is ‘topic of the day’. En terecht. Voor Attentives is duurzaamheid de leidraad in het dagelijkse werk. Met scherp oog voor milieu, mens en materiaal stellen we alles in het werk om bij te dragen aan een betere toekomst. We hechten ook veel waarde aan een duurzame relatie voor de lange termijn met klanten en leveranciers. 

Ronald: “Duurzaamheid gaat niet alleen over milieu en onze toekomst op Aarde, maar ook over succesvolle relaties voor de lange termijn”.