Treebytree, hét enige 100% duurzame relatiegeschenk voor bedrijven, dat écht impact maakt: bomen!

Wij stellen bedrijven in staat bomen te schenken! Geef het 100% duurzame relatiegeschenk en maak indruk. Treebytree plant, in samenwerking met Justdiggit, bomen terug in Afrika. Deze nieuwe bomen kun je met een unieke digitale experience cadeau kan geven aan personeel, klanten en andere relaties. Attentives is sinds december 2022 officieel Regreening Partner van Tree by Tree. Samen kunnen we impact maken! Doe je mee?

We leveren uitsluitend aan bedrijven. Een boom kost € 5,00 per stuk exclusief BTW en de minimale afname is 50 bomen.
Treebytree, het enige 100% duurzame relatiegeschenk. #duurzaamheid

Gratis DEMO ontvangen?

Offerte aanvraag

Stuur je aanvraag via dit formulier in en je ontvangst een spoedige reactie met demo.

Heb je vragen? Stuur een email naar info@attentives.nl met je vraag of neem telefonisch contact op +31(0)15 – 799 7003.

Naam
MM slash DD slash JJJJ

Een uniek cadeau om te krijgen

Waarom bomen?

Bomen zijn een 100% duurzaam geschenk! De wijze waarop je de boom ontvangt is volledig te personaliseren, met een persoonlijke boodschap en met jouw logo. Je kan zien hoeveel je bijdraagt aan CO2opname , water retentie, sociale factoren en de SustainableDevelopment Goals van de VN .

Hoe het werkt? Check it out in the video.

Justdiggit

Wij zijn op een missie om Afrika te vergroenen en zo de aarde weer af te koelen. Samen met miljoenen boeren én samen met jou.

We zitten middenin een wereldwijde klimaatcrisis. Gelukkig kunnen we het tij keren: Door nature-based solutions toe te passen kunnen we de opwarming van de aarde met 37% beperken. De oplossing is simpel: We moeten droog, gedegradeerd land weer groen maken.

Tree by tree

Een miljard bomen voor 2050
Wij zijn een sociale onderneming met een missie om ‘corporate gifting’ om te zetten in ‘gifting back’. Door duizenden bedrijven en hun werknemers, klanten en andere belanghebbenden in hun kracht te zetten, gebruiken we de kracht van velen om voor 2050 een miljard bomen terug te brengen. Met deze bomen bieden we zinvolle geschenken die gedegradeerd land herstellen en uiteindelijk de planeet afkoelen. Dus waar wacht je op? Geef een boom cadeau. Kweek een bos. Maak indruk.

Attentives®

Wij zorgen ervoor dat jouw marketing en communicatie wordt versterkt met succesvolle materialen. Bij Attentives® draait het om respect voor mensen, cultuur en natuur. We zijn ervan overtuigd dat vertrouwen en eerlijk zakendoen leidt tot succes. De relatie die we hebben met onze klanten, vinden we net zo belangrijk als de relatie met onze collega’s, partners en leveranciers. Als je op elkaar vertrouwt, elkaar succes gunt, zonder alleen in eigenbelang te denken, dan ontstaat er een krachtig partnerschap. 

We kunnen het ons voorstellen dat je vragen hebt.

Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Bel of mail ons gerust via info@attentives.nl  of op +31(0)-15-7997003.

Wat kost een boom?

Een boom kost € 5,00 per stuk (excl. BTW), ongeacht het aantal dat je afneemt. De minimale afname is 50 bomen.

Waar staan de bomen?

De bomen zijn reeds ingekocht, genummerd en gefotografeerd door Tree by Tree (in samenwerking met Justdiggit). De bomen die wij aanbieden staan in Kenia en Tanzania.

Waarom staan de bomen in Afrika?

Om impact te maken met het reduceren van CO2, maakt het niet uit waar de bomen staan in de wereld. Tree by Tree ziet de grootste kansen voor het snel aangroeien van nieuwe bomen en bossen in Afrika. Om dit reden focust Tree by Tree zich voor nu vooral in Afrika.

Wat is een Regreening Partner?

Attentives is regreening partner van Tree by Tree. Dit houdt in dat Attentives gemachtigd is om uit naam van Tree by Tree de bomen te verkopen. Attentives stelt hiervoor haar netwerk van klanten ter beschikking en verkoopt de bomen als relatiegeschenk.

Verdient Attentives aan de bomen?

Ja, Attentives verdient een commissie op de verkoop van de bomen. Deze commissie is bedoeld om het voor Attentives aantrekkelijk te maken om bomen te verkopen in plaats van andere relatiegeschenken. Attentives besteedt een deel van de opbrengsten weer aan de aankoop van bomen via Tree by Tree.