Wat is Attentives en wat doen jullie?

Attentives is jouw go-to partner voor alle marketingmaterialen. We leveren relatiegeschenken, promotieartikelen, POS-materiaal en drukwerk. Lees hier meer over Attentives.

 

Hoeveel jaar ervaring heeft Attentives in marketingmaterialen?

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche zijn we experts in het leveren van de perfecte marketingmaterialen voor elk project.

 

Waar is Attentives gevestigd?

We zijn gevestigd in het mooie Delft, Nederland. We hebben tevens een administratief kantoor in België en het Verenigd Koningkrijk. 

 

Welke soorten relatiegeschenken biedt Attentives aan?

Attentives biedt een uniek assortiment aan relatiegeschenken. Hierbij kun je denken aan kleding, tassen, gadgets, luxe notitieboekjes, mooie luxe balpennen, electronica, kerstpakketten, toebehoren voor mobiele telefoons en laptops, zakelijke relatiegeschenken, snoepgoed en koek, etc.

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij Attentives?

Een offerte aanvragen is simpel! Ga naar onze website en vul het contactformulier in of bel ons direct.

 

Welke bedrijfsgroottes bedient Attentives voornamelijk?

We richten ons vooral op middelgrote bedrijven met ongeveer 150 tot 500 medewerkers.

Welke promotieartikelen zijn populair bij Attentives?

We leveren een grote diversiteit aan promotieartikelen. Hierbij kun je denken aan keycords, T-shirts, balpennen, notitieboekjes, mokken, coffee to go bekers, oplaadkabeltjes, thermosflessen, waterflessen, flyers, folders, posters, stickers, etc.

 

Wat is het bestelproces voor drukwerk?

Stuur je aanvraag per email en je ontvangt binnen 24 uur onze offerte. Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, ontvangen we het artwork (of we helpen je met de opmaak). Na goedkeuring van de drukproef gaat het drukwerk in productie en wordt het binnen een enkele werkdagen bij je afgeleverd. 

Hoe zit het met de levertijden van Attentives?

De levertijd kan variëren, maar we streven altijd naar een snelle en betrouwbare levering. De levertijd voor producten uit voorraad varieert meestal tussen 2 en 12 werkdagen. Maatwerk producties varieren tussen 10 en 120 werkdagen, afhankelijk van de complexiteit en benodigde testing van het product.

 

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

We accepteren diverse betaalmethoden zoals bankoverschrijving, iDeal en creditcards. 

 

Hoe garandeert Attentives de kwaliteit van producten?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken nauw samen met betrouwbare fabrikanten, importeurs en drukkerijen. Hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen een garantie bieden op de geleverde producten.

 

Kan Attentives maatwerk leveren?

Jazeker, maatwerk is een van onze specialiteiten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Werkt Attentives ook internationaal?

Hoewel we gevestigd zijn in Nederland, hebben we een uitgebreid netwerk dat internationale levering mogelijk maakt. We werken met een agent in het Verre Oosten en beschikken over een international netwerk logistiek netwerk, zodat we over de hele wereld kunnen produceren en leveren.

 

Wat is pos-materiaal en hoe kan ik dit bestellen?

POS-materiaal (Point-of-Sale) is promotiemateriaal dat in de winkel wordt gebruikt. Je kunt hierbij denken aan vloerdisplays, baliedisplays, vloerstickers, schapstroken, baliekaarten, menukaarten, plafondhangers, schapkaarten, wobblers, etc. Stuur je aanvraag naar Attentives, je ontvangt een concurrerende offerte op maat .

 

Hoe gaat Attentives om met duurzaamheid en milieu?

We bieden diverse duurzame en eco-vriendelijke producten en werken alleen samen met verantwoordelijke leveranciers. Op onze webpagina over duurzaamheid, kun je ons statement over duurzaam ondernemen lezen.

 

Welke merken of bedrijven zijn partners van Attentives?

We hebben een breed netwerk van partners, variërend van lokale bedrijven tot internationale merken. We hechten veel waarde aan lokaal zakendoen en werken graag met bedrijven die zich inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Kan ik samples aanvragen voordat ik een grote bestelling plaats?

Absoluut, we begrijpen dat je de producten eerst wilt zien en voelen. Dit is een noodzakelijk onderdeel van ons orderproces.

 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

We begrijpen dat het kan gebeuren dat je een opdracht wenst te annuleren. Voor details over annulering, bekijk onze algemene voorwaarden op de website.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.

 

Wat vinden klanten van de service van Attentives?

Onze klanten waarderen vooral onze betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke service. Lees hun ervaringen in onze testimonials en de Google Reviews.

 

Contactformulier

Heb je een vraag, klacht, opmerking, leuke anekdote of wil je een kopje koffie drinken? Vul het contact formulier in en we nemen rápido contact met je op! #attentioniseverything