Download hier de gratis inhaakkalender van 2024

Plan je marketing en communicatie uitingen met deze handige inhaakkalender! Ruim 200 handige, belangrijke en leuke dagen in 2024 op volgorde in één handig document.
Download de gratis Excel of PDF. 

attentives Inhaakkalender 2024 excel of pdf

De inhaakkalender van Attentives: jouw gids voor creatieve marketingmomenten!

Ben je op zoek naar inspiratie voor je marketingcampagnes? Wil je opvallen met unieke promotieartikelen en relatiegeschenken? Dan is de inhaakkalender van Attentives® jouw perfecte tool, want hij zit vol met speciale dagen, evenementen en gelegenheden die je kunt gebruiken om jouw marketing een frisse, originele draai te geven.

Wat kun je met de inhaakkalender doen?

Heel simpel: je vindt er een overzicht van diverse momenten door het jaar heen waarop je kunt inhaken met jouw marketing. Denk aan bekende feestdagen, maar ook aan minder bekende dagen zoals Internationale Kattendag of Dag van de Programmer. Elk van deze dagen biedt een unieke kans om jouw merk op een creatieve, persoonlijke manier te promoten, zodat je op de juiste momenten contact hebt met je doelgroep.

Hoe werkt het?

Gebruik de kalender om vooruit te plannen, zodat je hiermee ook op tijd je marketingactiviteiten kunt plannen. Kies de dagen die het beste passen bij jouw bedrijf en doelgroep, omdat je hiermee de grootste kans maak op raakvlak met je doelgroep. Bedenk hoe je deze dagen kunt gebruiken voor jouw marketingstrategie, zodat je gerichte campagnes kunt bedenken. Dit kan variëren van speciale aanbiedingen, social media activiteiten tot op maat gemaakte marketingmaterialen, zoals promotieartikelen, relatiegeschenken, POS materiaal en drukwerk. Met onze uitgebreide productkennis en netwerk van leveranciers helpen we je graag om voor elk moment het perfecte product te vinden, want met de juiste aandacht zorg je voor de beste impact.

Deze jaarkalender is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een praktische tool om je marketingactiviteiten te structureren. Door in te haken op specifieke dagen, creëer je relevante en tijdige content die resoneert met je doelgroep, want ‘een goede voorbereiding is het halve werk’. Dit helpt om je merk te onderscheiden en een diepere connectie met je klanten op te bouwen, omdat de uitvoering goed doordacht is.

Kortom, de Attentives inhaakkalender van is jouw gids voor creatieve en effectieve marketing. Het is een eenvoudige en  krachtige manier om je marketingstrategie te verrijken en je merk regelmatig onder de aandacht te brengen. Neem een kijkje en laat je inspireren! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op, want we helpen je graag verder met persoonlijk advies en inspirerende ideeën.

Contactformulier

Heb je een vraag, klacht, opmerking, leuke anekdote of wil je een kopje koffie drinken? Vul het contact formulier in en we nemen rápido contact met je op! #attentioniseverything