In deze post introduceerde we in het kort al onze nieuwe aanwinst: de Ocean Bottle.

Ben je op zoek naar een uniek, duurzaam en betekenisvol relatiegeschenk? We presenteren met trots deze prachtige design thermosflessen voor warme en kouden dranken. Hier lees je de belanrijkste redenen waarom we enthousiast zijn:

Ocean Bottle in the beach

Duurzaamheid op zijn best

Elke Ocean Bottle is gemaakt van gerecycled plastic en staal. Je geeft dus niet alleen een prachtig product weg, maar je draagt ook bij aan een schonere planeet.

Maak een statement

Door de Ocean Bottle als relatiegeschenk te kiezen, laat je zien dat jouw bedrijf of merk zich inzet voor duurzaamheid en het milieu. Het is een geweldige manier om je merkwaarden te communiceren.

Praktisch en stijlvol

De Ocean Bottle is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook ontzettend stijlvol en praktisch. Met zijn strakke design en functionaliteit is het een cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

Een geschenk met impact

Voor elke verkochte fles wordt een bedrag gedoneerd aan initiatieven die zich inzetten voor het opruimen van de oceanen. Dus, elke keer dat je een Ocean Bottle geeft, help je ook mee aan een groter doel.

Personaliseerbaar

Je kunt de ieder model personaliseren met jouw bedrijfslogo of merknaam. Je kunt zelfs een eigen verpakking laten maken, waardoor het een uniek en op maat gemaakt geschenk wordt.

Ocean Bottle logo
THE WORLD'S MOST NEEDED REUSABLE WATER BOTTLE Ocean Bottle is a B Corp certified reusable bottle brand launched in 2019. Every Ocean Bottle sold, funds the collection of 1,000 ocean-bound plastic bottles in weight before they reach the water.

Kortom, de Ocean Bottle is meer dan zomaar een waterfles. Het is een statement, een beweging en een prachtig gebaar naar zowel je relaties als de planeet. Maak een blijvende indruk!

Dankzij Attentives®, de trotse distributeur van de Ocean Bottle, is het nu gemakkelijker dan ooit om dit fantastische product in handen te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze mooie design flessen het verschil kan maken voor jouw bedrijf of merk!

Ocean Bottle Original
Ocean Bottle - kleine fles, grote impact