Ben je als inkoper of marketingmedewerker verantwoordelijk voor het beheer en de distributie van marketingmaterialen binnen een organisatie met meerdere vestigingen?

Dan weet je als geen ander hoe tijdrovend en complex dit proces kan zijn. De CorpBrandHub van Attentives biedt een innovatieve oplossing om deze taken te stroomlijnen en te optimaliseren, met als resultaat een efficiëntere workflow, lagere kosten en een versterkte bedrijfsidentiteit.

Centrale inkoop en realtime voorraadbeheer:

De CorpBrandHub is een gebruiksvriendelijke online platform waar je alle marketingmaterialen centraal kunt beheren. Dit omvat brochures, flyers, banners, kleding en promotieartikelen. Door gezamenlijk in te kopen voor alle vestigingen, realiseer je significante kostenbesparingen. Bovendien heb je altijd een actueel overzicht van de voorraad, waardoor je nooit meer zonder essentiële materialen komt te zitten.

Eenvoudig bestellen en distribueren:

Met de CorpBrandHub bestel je marketingmaterialen met een paar muisklikken. Het platform biedt een efficiënte distributiemogelijkheid, waardoor je bestellingen snel en op tijd op de juiste locatie ontvangt. Dit bespaart je kostbare tijd en energie, waardoor je je kunt focussen op andere belangrijke taken.

Versterking van de bedrijfsidentiteit:

De CorpBrandHub helpt je om de consistentie van je huisstijl te waarborgen over alle marketingmaterialen heen. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling en versterkt de herkenbaarheid van je merk.

Naast de voordelen van centraal beheer, inkoopvoordeel en efficiënte distributie, biedt de CorpBrandHub nog tal van extra voordelen:

  • Cadeaus versturen: Verras je relaties en medewerkers met bloemen, taarten, chocolade of andere attenties.
  • On-demand producties: Bestel precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, en vermijd onnodige voorraden.
  • Third party products: Integreer producten van andere leveranciers in het platform voor een complete oplossing.
  • Inventarisatie webtool: Peil de interne of externe behoefte aan materialen en optimaliseer je inkoopstrategie.

De CorpBrandHub is de perfecte oplossing voor bedrijven met 100 tot 1000 medewerkers die op zoek zijn naar een efficiënte en kostenbesparende manier om hun marketingmaterialen te beheren.

Ben je klaar om je marketingworkflow naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact op met Attentives voor een vrijblijvende demo van de CorpBrandHub.