Ontdek de efficiëntie van de Corporate Brand Hub: een slimme oplossing voor het beheren van jouw marketingmaterialen.

Stel je voor: één centrale plek waar alle marketingmaterialen en relatiegeschenken van jouw bedrijf samenkomen. Geen ad hoc bestellingen meer, geen verloren tijd in het zoeken naar de juiste leveranciers, en geen zorgen over huisstijlconsistentie. Klinkt ideaal, toch? Dit is nu realiteit met de Corporate Brand Hub van Attentives!

Bij Attentives begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom hebben we de Corporate Brand Hub gelanceerd, een slimme online oplossing die speciaal is ontwikkeld voor middelgrote bedrijven. Wat maakt de Corporate Brand Hub nu zo uniek? Laten we enkele voordelen bekijken.

1. Centrale inkoop, maximale besparing

Met de Corporate Brand Hub koop je centraal in. Dit betekent dat meerdere vestigingen of afdelingen van jouw bedrijf kunnen profiteren van gezamenlijke inkoop, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

2. Directe toegang tot marketingmaterialen

Geen last-minute stress meer. Je hebt direct toegang tot alle marketingmaterialen van jouw bedrijf, waardoor de efficiëntie aanzienlijk verhoogt.

3. Consistente huisstijl

De huisstijl is het visitekaartje van je bedrijf. Met onze hub blijft de huisstijl over alle marketingmaterialen consistent en professioneel.

4. Snel en eenvoudig relatiegeschenken versturen

Of het nu gaat om taarten, bloemen, chocolade of andere cadeaus, met een paar muisklikken regel je het versturen van deze attenties naar je relaties.

5. On-demand producties

Vermijd overbodige voorraden. Met on-demand producties bestel je precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

6. Integratie van Third Party Products

Naast producten van Attentives, kunnen ook voorraadartikelen van andere leveranciers in de Corporate Brand Hub worden opgenomen. Dit vergroot de flexibiliteit en keuze.

7. Slim voorraadbeheer

Nooit meer zonder essentiële marketingmaterialen zitten. Ons systeem houdt je voorraad bij en zorgt ervoor dat je altijd voldoende op voorraad hebt.

Dit alles maakt de Hub niet alleen een tijdbesparende oplossing, maar ook een slimme investering. Bedrijven kiezen voor de Corporate Brand Hub omdat het eenvoudig werkt en significante voordelen biedt in termen van tijdsbesparing en kostenreductie.

Bij Attentives zijn we trots op onze meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van kwalitatieve marketingmaterialen. Met deze efficiënte tool breiden we deze expertise uit door een geïntegreerde en gebruiksvriendelijke oplossing aan te bieden die perfect aansluit bij de behoeften van dynamische, moderne bedrijven.

Ben je klaar om je marketing- en relatiemanagement naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de voordelen van de Corporate Brand Hub en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie. Laten we samen werken aan een efficiëntere en effectievere manier om jouw bedrijf of merk te promoten!