Attentives is trots om per 1 mei 2023 de exclusieve merchandising partner van Team DSM te zijn! Samen zullen we werken aan een uitgebreide collectie van hoogwaardige fan items en accessoires die wereldwijd verkocht zullen worden door onze distributiepartner CYKOM (Denemarken).

We zullen nauw samenwerken met Team DSM om een ​​unieke collectie te creëren die het karakter en de passie van het team uitstraalt. Onze collectie zal echter niet bestaan uit fietskleding, accessoires en Team gear die door Team DSM bij andere partners ingekocht zullen worden. In plaats daarvan zullen we ons richten op het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige fan gear die verkrijgbaar zal zijn voor supporters van Team DSM over de hele wereld.

Door de samenwerking met Team DSM kan Attentives fietsfans wereldwijd voorzien van officiële Team DSM fan gear, ontworpen om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Met CYKOM als onze distributiepartner kunnen we onze collectie wereldwijd aanbieden en zoveel mogelijk fans bereiken.

We kijken er enorm naar uit om deze samenwerking te starten en onze passie voor fietsen te delen met onze klanten en supporters. Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor updates over de collectie en exclusieve aanbiedingen!

#TeamDSM #Attentives #Merchandising #Fietsen #Supporters #CYKOM