Leuk nieuws!

We hebben goed nieuws! Regelmatig krijgen we (terecht) de vraag: “Hebben jullie ook een online catalogus?”. Nu kunnen we vol trots zeggen: “Ja, die hebben we”. We introduceren graag onze nieuwe webshop promotieartikelen, relatiegeschenken en POS materiaal.

De webshop is samengesteld met een kleine selectie van mooie en inspirerende promotieartikelen, relatiegeschenken en POS materiaal. Deze producten kunnen allemaal snel uit voorraad geleverd worden. Je kunt direct prijzen berekenen en zien welke bedrukkingen er mogelijk zijn. Wel zo handig toch?

Simpel

We begrijpen dat tijd kostbaar is en daarom hebben we het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt in de webshop. Als je direct al het artikel naar wens hebt gevonden, dan kun je meteen de bestelling plaatsen in de webshop. Wij doen de rest voor je.

Kortingscode

En omdat we bij Attentives geloven in een vliegende start, hebben we meteen een leuke actie! Alleen in november 2023 krijg je 10% korting op alle bedrukte artikelen die je in onze webshop bestelt. Gebruik de kortingscode 9UEM4A4S bij het afrekenen, en voilà, de korting is van jou! Let wel op, deze actie is zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang. De korting geldt ook uitsluitend voor producten die in de webshop worden besteld met een bedrukking.

Persoonlijke service

Natuurlijk blijft onze belofte van persoonlijke service ongewijzigd. Als je liever persoonlijk advies wilt of specifieke vragen hebt over producten, kun je nog steeds op ons rekenen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of rechtstreeks via onze website. Bij Attentives geloven we in een persoonlijke benadering. Wij zijn er om met je mee te denken en je te adviseren in het belang van jouw bedrijf.

Productkennis

En we willen het gesprek niet alleen digitaal houden. Als je een vraag hebt, iets niet kunt vinden, of gewoon een stem wilt horen, staan we zoals altijd klaar om je te helpen. Onze meer dan 25 jaar productkennis en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om voor elk gewenst project passende marketingmaterialen te leveren binnen het gewenste budget.

Betrouwbaarheid & kwaliteit

Attentives staat bekend om zijn betrouwbaarheid en de zekerheid die we bieden over kwaliteit, prijs en levertijd. Dat verandert niet met onze nieuwe webshop. Integendeel, het is een uitbreiding van onze toewijding om je ervaring met ons zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Partner in promotie

Bij Attentives zijn we meer dan alleen een leverancier; we zijn je partner in promotie. En onthoud: bij ons is jouw merk altijd in goede handen. Heb je vragen? Neem gerust contact op. Wij zijn hier voor jou, altijd attent en klaar om te inspireren.

Spreken we je snel?

Contactformulier

Heb je een vraag, klacht, opmerking, leuke anekdote of wil je een kopje koffie drinken? Vul het contact formulier in en we nemen rápido contact met je op! #attentioniseverything